Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

12 Лютого 2018

“Освіторія” відкрила гранти для навчання на онлайн-курсі канадського університету

Громадська спілка “Освіторія” оголосила конкурс грантів на онлайн-курс із підвищення кваліфікації педагогів від канадського університету Queen’s University.

Про це організація повідомила на своєму сайті.

Навчання розпочнеться наприкінці лютого і триватиме до кінця травня.

Передбачено 1 грантове місце для вчителів-предметників і 2 грантові місця для вчителів початкових класів. Навчатися переможці будуть спільно з викладачами Новопечерської школи. Навчання буде оцінюватися. Курси триватимуть 125 академічних годин. У разі успішного проходження учасники отримають сертифікат міжнародного зразка про підвищення кваліфікації“, – зазначили в “Освіторії”.

На курсі вчитимуть, як зацікавити учнів навчанням та допомогти їм оволодіти необхідними в житті навичками, як створити позитивне та інклюзивне навчальне середовище, розвивати в дітей критичне мислення, надихати їх до творчості, вміти приймати виклики та вчасно на них реагувати.

Також окремо розглядатимуть оцінки та методи оцінювання.

За цим посиланням можна подати заявку на грант. Потенційні учасники повинні володіти англійської на рівні не нижче Intermediate.

Заявки прийматимуть з 12 до 23 лютого включно.

Зазначається, що Queen’s University – державний дослідницький університет Канади, що розташований у місті Кінгстон у провінції Онтаріо. Заклад засновано в 1841 році. Університет входить у десятку найкращих університетів Канади та посідає 224 місце у світі згідно з QS World University Rankings 2018 року. У виші діють 6 великих дослідницьких центрів.

Фото: автор – Hannah Wei, Unsplash


Обговорення