Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

28 Вересня 2023

Освітян запрошують на онлайн-зустріч із Андресом Шлейхером – засновником PISA та директором ОЕСР

Учителів і освітніх управлінців запрошують на онлайн-лекцію “Вимірювання освіти за межами академічного навчання” від директора з питань освіти та компетенцій Організації економічного співробітництва та розвитку, почесного професора Гейдельберзького університету Андреаса Шлейхера.

Про це повідомило Міністерство освіти і науки України.

Зареєструватися всі охочі можуть за посиланням.

Захід відбудуться 3 жовтня о 19:00 на міжнародній освітній платформі Ukraine Global Faculty.

ОЕСР, у межах впровадження програми PISA, має багаторічний досвід розробки та впровадження глобальних показників академічної успішності учнів. Зокрема, організація вперше запропонувала міжнародне порівняльне оцінювання соціальних і емоційних навичок, яке доповнює існуючу систему у сфері оцінювання освіти.

Під час лекції учасники поговорять, проаналізують та спробують виміряти такі навички, як:

  • відкритість, включаючи допитливість і креативність;
  • продуктивність (відповідальність, самоконтроль і наполегливість);
  • комунікабельність і рішучість;
  • уміння працювати в команді;
  • стресостійкість і емоційний контроль.

Після закінчення заходу педагоги в особистому кабінеті UGF зможуть згенерувати сертифікат про участь. Опція буде доступна протягом трьох днів.

Андреас Шлейхер вивчав фізику в Німеччині та отримав ступінь з математики та статистики в Австралії. Уже понад 20 років він працює з міністрами та освітянськими лідерами в усьому світі над підвищенням якості та рівноправності в навчанні. Також Шлейхер тривалий час був директором з аналітичної роботи в Міжнародній асоціації освітніх досягнень. Сьогодні він займає посаду директора з питань освіти та компетенцій в Організації економічного співробітництва та розвитку. Крім того, саме Андреас Шлейхер започаткував Програму міжнародного оцінювання учнів (PISA).

Читайте також:Як швидше та якісніше готуватися до онлайн-уроків: освітян запрошують на презентацію оновлених матеріалів від Google”.

Титульне фото: МОН


Обговорення