Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

26 Квітня 2024

Освітян запрошують на презентацію результатів міжнародного дослідження ДоСЕН-2023 і платформи з надолуження освітніх втрат “ПОВІР”: як доєднатися

Освітян запрошують на презентацію результатів міжнародного дослідження ДоСЕН-2023 і платформи з надолуження освітніх втрат “ПОВІР”: як доєднатися

Педагогів, представників адміністрацій закладів освіти, освітніх управлінців і всіх зацікавлених запрошують на презентацію результатів міжнародного дослідження ДоСЕН “Формування в учнівства життєвих навичок як нагальна умова для надолуження прогалин у навчанні”. Під час заходу також представлять проєкт національної платформи з надолуження освітніх втрат “ПОВІР”.

Про це редакції “НУШ” повідомили організатори події – ГО “EdCamp Ukraine”.

Раніше “Нова українська школа” докладно розповідала про те, як вимірювали мʼякі навички українських учнів та учениць у межах дослідження.

Переглянути трансляцію презентації всі охочі зможуть 1 травня з 12:00 до 16:30 на:

Подія складатиметься з двох частин:

  1. презентації першого тому міжнародного звіту за результатами Дослідження соціально-емоційних навичок учнівства з шести країн – ДоСЕН-2023, яке здійснила Організація економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР). Аналітики також представлять результати, які стосуються саме українських школярів і школярок;
  2. презентації всеукраїнського державно-громадського проєкту освітньої платформи “ПОВІР”, яка покликана допомогти учням і ученицям подолати виклики в навчанні, зокрема, надолужити освітні втрати, яких діти зазнали через пандемію Covid-19 і повномасштабну війну.

“ПОВІР” – це безплатна платформа, де учні середніх і старших класів зможуть навчатися за підтримки педагогів, які пройшли спеціальну підготовку. Взаємодія відбуватиметься в безпечному, дружньому і гейміфікованому онлайн-просторі, з увагою до унікальних потреб кожної дитини та розвитку її академічних та життєвих навичок.

Організатори звертають увагу, що кошти державного бюджету України чи місцевих бюджетів на ДоСЕН і “ПОВІР” не залучалися: усі витрати покривають міжнародні організації та фонди.

Читайте також: “Українських вчителів запрошують на зустрічі з психологинями Світланою Ройз і Тетяною Ширяєвою для пропрацювання складних випадків у роботі”.

Титульне фото: ГО “EdCamp Ukraine”


Обговорення