Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

25 Квітня 2024

Українських вчителів запрошують на зустрічі з психологинями Світланою Ройз і Тетяною Ширяєвою для пропрацювання складних випадків у роботі

ГО “Смарт освіта” запрошує педагогів і педагогинь на безплатні супервізійні онлайн-зустрічі з психологинями Світланою Ройз та Тетяною Ширяєвою. Під час сесій освітяни й освітянки зможуть пропрацювати складні ситуації поведінкового чи психологічного характеру, з якими вони стикалися під час роботи з дітьми та їхніми батьками, а також у взаємодії з фахівчинями знайти розв’язання проблеми, якщо така виникла.

Зареєструватися для участі в заходах вчителі й учительки можуть, заповнивши google-форму за посиланням. Звертаємо увагу, що кількість учасників і учасниць для кожної зустрічі обмежена: 15-20 осіб.

Під час роботи педагоги й педагогині можуть стикатися з низкою викликів. Зокрема:

  • складними ситуаціями під час взаємодії з дітьми чи їхніми батьками;
  • конфліктами між учнями;
  • втручанням у навчання з боку дорослих.

Утім, не завжди учителі й учительки можуть дати раду з такими ситуаціями, адже часом усім нам бракує досвіду, як правильно відреагувати на ту чи ту подію. Крім того, у стані стресу спонтанно може ввімкнутися неочікувана для нас самих емоційна реакція.

Усі ці питання педагоги й педагогині зможуть обговорити під час супервізійних сесій із психологинями. Зустрічі відбуватимуться в травні за таким розкладом:

  • 8 травня (середа) з 18:00 до 19:30;
  • 18 травня (субота) з 11:00 до 12:30
  • 20 травня (понеділок) з 18:00 до 19:30.

Організатори просять освітян і освітянок дати можливість якомога більшій кількості вчителів доєднатися до супервізій, тому зареєструватися для участі можна лише в одній зустрічі. Педагоги також можуть вказати під час заповнення анкети зручну дату й час сесії (організатори не гарантують учасникам місце саме в обраній групі, це залежатиме від наявності місць).

За результатами супервізій підготують матеріали з психологічної підтримки вчителів у складних ситуаціях, які можуть виникати під час освітнього процесу. Усі розробки з’являться в публічному доступі. Завантажити матеріали педагоги зможуть безплатно.

 

Знайти корисні ресурси, поради й тренінги щодо життєстійкості освітяни, учні та їхні батьки можуть також на порталі проєкту “Resilience.Help” від ГО “Смарт освіта”.

Раніше ми розповідали, що психологиня Світлана Ройз запустила онлайн-простір турботи “Стійкість для Стійких”.

Титульне фото: ГО “Смарт освіта”


Обговорення