Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

20 Листопада 2023

Підготовка до НМТ у Варшаві: українських школярів за кордоном запрошують на безплатні курси

Українські старшокласники, які через російське повномасштабне вторгнення виїхали до Варшави (Польща) можуть долучитися до безплатних офлайн-курсів із підготовки до НМТ, які відбуватимуться в освітньому кластері “МрійДій”.

Про це “НУШ” повідомили автори проєкту.

Зареєструватися всі охочі можуть до 29 листопада 2023 року за посиланням. Зверніть увагу, що кількість місць обмежена (долучитися зможуть лише 60 старшокласників і старшокласниць).

Поставити питання щодо процесу навчання батьки та учні можуть, написавши на електронну адресу: [email protected]

Курси стартують 2 грудня 2023 року у Варшаві на базі Освітнього центру “Школа “Материнка” ім. Д. Павличка у Варшаві”. Навчання відбуватиметься в офлайн-форматі та є повністю безплатним.

На учнів і учениць чекають заняття з основних предметів НМТ:

  • української мови,
  • математики,
  • історії України,
  • англійської мови.

Як зазначають організатори, освітня програма включає як теоретичний, так і практичний компоненти з оцінкою рівня знань на початку та наприкінці курсу.

Крім того, у проєкті візьмуть участь найкращі вчителі України, які адаптували навчальну програму під сучасні освітні потреби учнів. Зокрема, до проєкту залучений вчитель української мови та літератури Артур Пройдаков, який входить до десятки кращих педагогів світу за версією міжнародної премії Global Teacher Prize.

Раніше ми розповідали, що 11-класників запрошують на безплатні онлайн-курс для підготовки до НМТ.

Титульне фото: www.cambridge.org


Обговорення