Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

29 Січня 2021

Поставте запитання Світлані Ройз і незабаром знайдіть відповідь на нього в методичці

ГО “Смарт освіта” за підтримки МФ “Відродження” готують посібник для вчителів, директорів та батьків із рекомендаціями психолога щодо шкільного життя.

Авторкою посібника буде дитяча та сімейна психологиня Світлана Ройз.

Він буде складатися із відповідей на запитання, які ви надішлете. Поставити запитання можна в гугл-формі до 20 квітня 2021 року. Згодом він буде розміщений у вільному доступі на сайті “Нова українська школа”.

Запитання можна ставити анонімно. Лише за власним бажанням ви можете залишити свої дані, які розмістять на окремій сторінці посбіника з написом: “Для створення посібника ми отримали запитання від …”.

“Посібник буде створений для вас і на допомогу вам. Ми збираємо запитання відповідно до ситуацій, де вам важливо знайти відповіді. Ми робимо методичку на допомогу вчителям, директорам шкіл і батькам – і чекаємо ваших запитань, які стосуються шкільного життя“, – зазначила Ройз.

Також психологиня пояснила, що бувають ситуації, на які дати загальну рекомендацію неможливо. У таких випадках необхідна особиста терапія та глибше занурення в проблему. У відповідях на такі запитання буде відповідна позначка.

Нагадаємо, раніше Світлана Ройз проводила ресурсні зустрічі. Їхніми темами були: професійне вигорання та відсутність ресурсу для роботикордони і вміння казати “ні”баланс між роботою і особистим життямтехніки самотерапії для роботи із собою в різних станахігротерапія на допомогу вчителюяк підтримати учня під час підготовки до іспитів, пошук власної ресурсності й канали ресурсу.

Згодом до проєкту долучилися колеги Світлани Ройз, які проводили зустрічі з арттерапії, тілесної терапії тощо.

Проєкт із ресурсними зустрічами відновили. Про них повідомлять згодом.

“Нова українська школа”

Фото: автор – photographee.eu, Depositphotos


Обговорення