Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

1 Березня 2024

Пріоритетні потреби й навички: учителів запрошують долучитися до всеукраїнського опитування

Педагогів і педагогинь запрошують взяти участь у всеукраїнському опитуванні про мотивацію роботи в школі, рівня задоволення від роботи та самооцінювання професійних навичок.

Про це редакції “НУШ” повідомили організатори дослідження ГО “Освіторія”.

Взяти участь в опитуванні всі охочі можуть до 21 березня 2024 року за посиланням.

Потенційних учасників і учасниць закликають відповідати на всі запитання анкети, адже це необхідно для репрезентативності результатів.

Респондентів і респонденток, які пройдуть опитування, у кінці анкети чекає приємний бонус практичний довідник “Навігатор професійного розвитку вчителя”.

Крім того, педагогів і педагогинь, які мають бажання дати розгорнуті відповіді на визначенні запитання, запрошують написати на електронну адресу: [email protected]. Як зазначають організатори, “це буде цінним доповненням, адже розширить збір інформації для комплексної оцінки”.

В “Освіторії” додають, що опитування носить лише дослідницький характер, а команда ГО гарантує респондентам конфіденційність відповідей. Результати анкетування використають для прогнозування пріоритетних потреб українських вчителів у найближчі роки. Адже, за даними дослідження ЮНЕСКО, у світі на сьогодні не вистачає 44 мільйонів педагогів, а на одного вчителя в деяких країнах припадає 52 учні. Зокрема, кадровий голод відчутний і в українській системі освіти.

Читайте також: “Психосоціальна підтримка освітян”: стартував набір вчителів на новий онлайн-курс від ГО “Смарт освіта”.

Титульне фото: авторка – Тетяна Терещук, Славутський ліцей


Обговорення