Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

20 Вересня 2017

Prometheus запустив онлайн-курс з дизайн-мислення

Платформа онлайн-курсів Prometheus запустила новий курс із дизайн-мислення. Навчання розпочнеться 30 жовтня, проте зареєструватися можна вже зараз.

Цей курс є частиною освітнього проекту благодійної організації “Фонд Випускників України” (Alumni Fund Ukraine), яка отримала дозвіл від Школи бізнесу Дарден (США) на переклад їхнього курсу “Design Thinking for Innovation”. Вперше цей курс було розміщено на освітній платформі Coursera.

“Дизайн-мислення використовується для створення інновацій у провідних міжнародних компаніях й викладається в найкращих бізнес-школах та університетах світу. До сьогодні в Україні курси з дизайн-мислення викладали лише для вузької і забезпеченої аудиторії. Тепер же, завдяки старту онлайн-курсу “Дизайн-мислення для інновацій”, будь-хто в Україні зможе безкоштовно опанувати основи цієї методики”, – зазначила уPrometheus.

Авторкою курсу є професорка та викладачка Школи бізнесу Дарден Університету Вірджинії Джин Лідтка. Вона є визнаною міжнародною експерткою з дизайн-мислення та співавторкою бестселерів “Проектне мислення для вирішення проблема” і “Думай як дизайнер”.

До реалізації старту курсу в Україні долучилося багато доброчинців, волонтерів та партнерських організацій (Суспільне Мовлення, Grammarly, kmbs, LvBS, Про.Світ та інші).

Курс стартує 30 жовтня та триватиме протягом 5 тижнів. Зареєструватись на курс можна за цим посиланням. По завершенні учасники зможуть отримати сертифікат від Prometheus.

Курс складається з відео-лекцій, обговорень можливостей і фінального завдання. Модераторами курсу є експерти з дизайн-мислення Анна Юрченко, Олександр Акименко, Оксана Гошва та Лілія Боровець.

Для учнів, студентів, викладачів та інших представників освітньої сфери, які проходитимуть курс, буде створено окремий напрямок для обговорення на форумі та оголошено конкурс із грошовими винагородами.

Також команда “Фонду Випускників України” додатково проведе для слухачів курсу безкоштовні навчальні події і зустрічі у Києві та Львові. Дізнатися більше про проект та підтримати фінансово наступні освітні проекти можна на веб-сторінці Фонду.

“Нова Українська Школа”


Обговорення