Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

2 Квітня 2024

росіяни тричі поцілили в заклад освіти, де готують майбутніх олімпійських чемпіонів

Увечері 31 березня росіяни вкотре обстріляли Шевченківський район Харкова. Три влучання зафіксували по території закладу освіти, з якого, зокрема, випустилися декілька українських олімпійських чемпіонів.

Про це повідомили на порталі “Суспільне”.

Російська армія вже влучила по цьому закладу освіти 26 березня. Тоді пробило два поверхи чоловічого гуртожитку. Як розповів викладач Олександр Корсун, який мешкає на території школи й у момент вибухів перебував удома, 31 березня внаслідок обстрілу були пошкоджені адмінбудівлі, гуртожитки, їдальня й бібліотека, на подвір’ї згоріли автобуси. На щастя, сам Олександр не постраждав.

“Ліг відпочивати, і якраз вибух. Мені здалося, що був лише один, але влучань було три. Вони в один момент сюди вдарили. Вікна шматками полетіли в кімнату, вибило двері. Я думаю, вони вважають, що тут є військові, а тут один я. Ну, ще чергові в котельні”, – розповів педагог.

Крім того, він зазначив, що за час функціонування закладу освіти з нього випустилися декілька олімпійських чемпіонів: зі стрільби з лука, легкої атлетики, різних видів боротьби й академічного веслування.

Читайте також: “Необхідно залучити дітей із родин ВПО до навчання у школах тих регіонів, де вони мешкають – Оксен Лісовий”.

Титульне фото: автор – Дмитро Гребінник; “Суспільне”


Обговорення