Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

21 Лютого 2022

Самопідготовка замість домашнього завдання: для 5 класів НУШ можна обрати підручник від EduPlatform by Green Country

EduPlatform by Green Country створила власний підручник “Stories” для 5-х класів НУШ.

Частину підручника можна завантажити за цим посиланням. Презентацію від команди розробників підручника “Stories” можна переглянути тут.

Модельна програма — “Іноземна мова 5-9 класи” для закладів загальної середньої освіти (автори: Редько В. Г., Шаленко О. П., Сотникова С. І., Коваленко О. Я., Коропецька І. Б., Якоб О. М., Самойлюкевич І. В., Добра О. М., Кіор Т. М.) транслює ідеї НУШ.

Підручник “Stories” підійде для змішаного типу навчання, коли частину інформації учні можуть брати на спеціальному ресурсі в мережі. Для цього підручник складається з паперової та онлайн-частин. На інтерактивній платформі передбачено 12 інструментів, за допомогою яких можна виконати 20 видів активностей: робота з текстами, відео-, аудіоматеріалами, різноманітні вправи для знайомства та закріплення матеріалу, флешкартки, ігри.

Онлайн-елемент дав змогу реалізувати модель “Перевернутий урок”. Цей підхід відрізняється від традиційного порядком етапів вивчення нової теми.

Так, замість домашнього завдання на закріплення пройденої в класі теми діти зможуть підготуватися до наступного уроку та самостійно опрацювати новий матеріал. Це зекономить час на презентацію нової теми та збільшить його кількість для активної мовної практики на уроці з учителем.

Підручник представлений на конкурсі підручників та може з нового навчального року використовуватися для навчання. Нині він уже пілотується в 5-х класах НУШ.

Ознайомитися детальніше з двокомпонентним підручником “Stories” можна за посиланням.

Читайте також: Як зрозуміти, чи підручник хороший. ІНФОГРАФІКА.

Ілюстрація: Green Country

Партнерський матеріал


Обговорення