Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

2 Січня 2024

#ШахрайГудбай: понад 1000 учнів і студентів долучилися до поетичного конкурсу з платіжної безпеки

Завершився конкурс поетичних сторінок з платіжної безпеки, що відбувся в межах Всеукраїнської інформаційної кампанії з протидії платіжному шахрайству #ШахрайГудбай.

Про це повідомив Центр фінансових знань “Талан”.

Конкурс тривав із 2 жовтня до 17 листопада 2023 року. За два місяці конкурсу 1040 учнів і студентів віком від 6 до 21 року під керівництвом педагогів-менторів створили 208 поетичних сторінок.

Переможцями конкурсу поетичних сторінок з платіжної безпеки стали:

  • 1 місце Валерія Шалімова, Софія Пальчик, Тетяна Платана, Вероніка Синьоока, Дарина Бидлецька та їхня педагогиня-менторка Олена Яхнова з роботою “Поетичні сторінки про шахрайські вибрики” (ДНЗ “Запорізький професійний ліцей сервісу”).

 

  • 3 місце – Яна Блюмер, Ганна Яремчук та педагоги-ментори Марія Процик і Олена Гранда з поезією про шахрайські пастки (Тернопільський кооперативний фаховий коледж).

  • 4 місце – Віталіна Ярощук із менторкою Наталією Ткачук за роботу “Секрети платіжної безпеки” (Хмельницький університет управління та права імені Леоніда Юзькова).

  • 5 місце – Роман Кицун, Надія Ващук, Максим Харук, Катерина Павлік, Ангеліна Гриб та педагогиня-менторка Наталія Цехош з “Шахрайськими байками” (Луцький кооперативний фаховий коледж Львівського торговельно-економічного університету).

Команда, яка посіла перше місце, отримає сертифікат на купівлю книжок з фінансової грамотності та підприємництва і настільних ігор. Інші команди-переможці отримають брендовану сувенірну продукцію. А всі учасники конкурсу матимуть електронні сертифікати про участь.

Читайте також: “Школярів запрошують долучитися до міжнародного математичного клубу”

Титульне фото: Центр фінансових знань “Талан”


Обговорення