Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

9 Липня 2020

Шкарлет каже, що не просив змінювати новину про своє призначення на сайті МОН

Т.в.о. міністра освіти і науки Сергій Шкарлет каже, що новину на сайті міністерства про його призначення виправили без його прохання.

Про це він сказав в інтерв’ю “Радіо Свободі”.

Я цього не робив, повірте, – запевнив Шкарлет.

На уточнення, чи він не просив когось це зробити, очільник МОН відповів: “Я точно не робив, є в міністерстві пресслужба, є помічники”.

Він також переконує, що навіть не читав самої новини. Проте одразу ж після цього звинувачує пресслужбу МОН, вказуючи посилання на джерела у тексті:

“Ви, знаєте, я навіть не читав цю інформацію. Не читав. Але коли пишуть… Умовно кажучи, там зазначалося, наскільки я пригадую, “інформація про в.о. міністра взята з матеріалів Чернігівського національного технологічного університету” (в кінці новини зазначено “Біографію сформовано за інформацією з сайту  НУ “Чернігівська політехніка”, – ред.). То це себе міністерство і пресслужба трошки сплюндрували.

Ви мене вибачте, будь ласка, але показати, що ви взяли інформацію про т.в.о. міністра з джерел (ну це я так вважаю) не з своїх… Не взяли автобіографію, не взяли особову справу, а взяли з якихось джерел! Ну то що це, професійно? Це моя приватна думка”.

Нагадаємо, що на сайті МОН відкорегували новину про призначення Шкарлета т.в.о. міністра освіти і науки. Із заголовку та тексту новини прибрали згадки про те, що для цього уряд створив ще одну посаду заступника міністра.

Ілюстрація: скріншот зі сайту МОН до того, як новину відкорегували.

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber


Обговорення