Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

14 Грудня 2023

Школярів запрошують на курси з програмування “Java For Teens” і “Java Basic”

Школярів і школярок запрошують пройти безплатні курси з програмування “Java For Teens” для 5–8 класів і “Java Basic” для 8–11 класів, які триватимуть протягом зимових канікул.

Про це повідомило Міністерство освіти і науки України.

Зареєструватися для участі всі охочі можуть за посиланням. Після заповнення анкети, учням і ученицям необхідно приєднатися до відповідного каналу в Telegram.

Заняття для першого потоку розпочнуться 23 грудня, для другого – 30 грудня, і відбуватимуться вранці або ввечері 1-2 рази на тиждень у режимі “перевернутий кабінет” – blended learning.

Під час курсу “Java For Teens” учні 5–8 класів:

  • використовуватимуть ресурси стандартного пакету java.awt зі складу Java API для роботи з простими геометричними елементами, на основі яких створюватимуть графічні зображення;
  • дізнаються про основні алгоритмічні та об’єктні поняття і конструкції: розгалуження, цикли, масиви, класи, об’єкти, методи;
  • отримають знання й навички, необхідні для розуміння в старших класах складних абстрактних моделей алгоритмічного та об’єктно-орієнтованого програмування.

Під час навчання за програмою “Java Basic” учні 8–11 класів:

  • ознайомляться з відеоматеріалами “Програмування на Java”;
  • дізнаються про “Структурне (алгоритмічне) програмування” і “Об’єктно орієнтоване програмування”;
  • отримуватимуть тестові домашні завдання англійською мовою, складені за вимогами сертифікаційних іспитів корпорації “Oracle”.

Докладніше про курси можна дізнатися за посиланням.

Читайте також:Безпечний інтернет у різдвяні шкільні канікули: корисні поради для батьків і дітей”

Титульне фото: freepic.com


Обговорення