Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

17 Липня 2023

Сім’ї українських воїнів можуть отримати безплатну книгу–комікс “Мій тато повернувся з війни”

Родини ветеранів російсько-української війни та діючих військових можуть отримати безплатний друкований примірник коміксу “Мій тато повернувся з війни”. Мальопис має на меті допомогти сім’ям зрозуміти психологічний стан воїна, який був учасником бойових дій, а також пояснити дітям, що відбувається з близькою їм людиною.

Про це розповіли на офіційній сторінці проєкту, який реалізується ГО “Асоціація учасників та інвалідів АТО” за підтримки Українського ветеранського фонду Міністерства в справах ветеранів і благодійного фонду Hero of Ukraine.

Заповнити форму для отримання друкованого коміксу-книги можна за посиланням.

Історія, що розкрита в мальописі, розповідає про Кота, бойового друга військового, який разом із господарем пройшов війну й повернувся до родини. Саме Кіт спостерігає за стосунками в сім’ї та ситуаціями, у яких проявляються складнощі спілкування між цивільними та учасником бойових дій. Головний герой дає поради, як подолати проблеми, підтримати ветерана та надати йому нових сил і сенсу.

За словами авторів проєкту, посібник створений на основі життєвого досвіду ветеранів і їхніх родин, які поділилися своїми історіями та рекомендаціями щодо налагодження стосунків.

Раніше ми писали про самодопомогу та підтримку інших під час стресових ситуацій: добірка корисних ресурсів.

Титульне зображення: book.heroesukraine.org


Обговорення