Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

22 Листопада 2023

“Сьогодні заради майбутнього”: освітян запрошують на Всеукраїнський офлайн-форум

Освітніх управлінців, педагогів і шкільних психологів запрошують на ІІ Всеукраїнський форум “Сьогодні заради майбутнього”, який відбудеться 25 листопада в Києві. Цьогоріч у фокусі уваги учасників заходу буде освіта у воєнний і післявоєнний час.

Про це “НУШ” повідомили організатори заходу – ГО “Центр інноваційної освіти “Про.Світ”.

Зареєструватися всі охочі можуть за посиланням. З міркувань безпеки точну локацію проведення заходу учасники отримають на свої електронні пошти напередодні події.

Як зазначають організатори, під час форуму педагоги, психологи та освітні управлінці зможуть першими дізнатися про нові освітні продукти й випробувати їх на практиці, познайомитися з однодумцями, а також підтримати колег з прифронтових територій.

Під час заходу на учасників і запрошених експертів чекають три тематичні блоки:

  • “Про.Безпека: безпечна освітня екосистема” – панельна дискусія про складові безпечної освітньої екосистеми та конкретних дій для її творення за часів війни, а також про те, що вже зробили для впровадження реформи “НУШ” і що ще необхідно зробити (запрошені експерти: ексміністерка освіти України Лілія Гриневич, освітній омбудсмен Сергій Горбачов, заступник міністра освіти і науки України Андрій Сташків, директорка ДУ “УІРО” Наталія Софій та інші);
  • “Про.Фахівці: безпечний дорослий” – презентація дослідження про роботу психологічної служби в школі та онлайн-курсу, який створили на основі цього дослідження, а також майстер-класи для розвитку навичок самопідтримки, допомоги дітям і дорослим (запрошені експерти: національний експерт з надання психосоціальної підтримки Юрій Луценко, керівниця психологічної служби Університету Григорія Сковороди в Переяславі Тетяна Шкурська та інші);
  • “Про.Відновлення: досвід деокупації” – презентація дослідження про впровадження освіти на деокупованих територіях та історій освітян, які пережили досвід окупації в Чугуївському районі на Харківщині (запрошені експерти: генеральний директор Директорату шкільної освіти Міністерства освіти і науки України Ігор Хворостяний, директорка КЗ “Бугаївський ліцей Вовчанської міської ради” Ніна Пономарьова та інші).

Крім того, організатори разом із фондом “savED” запрошують учасників принести по книжці для Миколаївського ліцею №55, де облаштовують укриття. Також на форумі освітяни зможуть взяти участь у безпрограшній миттєвій лотереї та за донат для ліцею виграти або символічний подарунок, або корисні в роботі матеріали.

Докладнішу інформацію про форум читайте на офіційному сайті події за посиланням.

Читайте також: “78% освітян з прифронтових територій відчувають спустошеність і постійну втому: результати дослідження”.

Титульне фото: ГО “Центр інноваційної освіти “Про.Світ”


Обговорення