Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

14 Березня 2024

Стартувала реєстрація на НМТ-2024

14 березня стартувала онлайн-реєстрація для участі в цьогорічному національному мультипредметному тесті. Подати документи майбутні абітурієнти й абітурієнтки зможуть до 11 квітня включно.

Про це повідомило Міністерство освіти і науки України.

Для реєстрації на НМТ-2024 потенційним вступникам потрібно самостійно створити персональний кабінет за допомоги спеціального сервісу, розміщеного на вебсайті УЦОЯО. Він доступний за посиланням.

Зокрема, учням і ученицям необхідно буде:

  • вказати особисті дані: реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП), прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дату народження, дані документа, що посвідчує особу;
  • зазначити реєстраційні дані: контактну інформацію, категорію “випускник поточного року” або “випускник минулих років”, потребу в створенні особливих (спеціальних) умов);
  • обрати навчальний предмет на вибір;
  • обрати населений пункт в Україні або за кордоном, де особа планує проходити НМТ, а також мову складання предметів сертифікаційної роботи;
  • завантажити сканкопії та/або фотокопії реєстраційних документів;
  • надіслати внесену інформацію та копії документів на обробку до регіонального центру оцінювання якості освіти, натиснувши відповідну кнопку в сервісі.

Виправити інформацію, внесену до особистого кабінету, можна буде до 15 квітня 2024 року.

Вступники, які мають намір пройти НМТ, але не можуть зареєструватися, мають звернутися до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти за місцем проживання (перебування).

Докладніше про процедуру реєстрації читайте на сайті УЦОЯО.

Ознайомитися з календарем проведення НМТ-2024 можна за посиланням.

Раніше ми також публікували докладний матеріал про терміни проведення НМТ у 2024 році й характеристику тестових завдань. Переглянути його можна тут.

Докладну інформацію про те, як відбуватиметься процес складання іспиту (від входу до тимчасового центру оцінювання до отримання результатів) можна прочитати за лінком.

Титульне фото: МОН


Обговорення