Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

24 Березня 2023

Стартував набір на Стипендіальну програму для школярів 8–11 класів

Стипендіальна програма — спільний соціальний проєкт ГС “Освіторія” і Новопечерської школи, що надає доступ до якісної освіти дітям із малозабезпечених родин. Взяти участь у відборі можуть учні 8–11 класів.

Про це повідомляє ГС “Освіторія”.

Школярі з будь-якого регіону України можуть подати заявку, пройти відбір й отримати грант на безоплатне навчання в Новопечерській школі Києва. Прийом заявок від учнів триває до 14 квітня.

Новопечерська школа – це інноваційна загальноосвітня школа в Києві, заснована ГС “Освіторія” як приклад реформування всієї системи середньої освіти в Україні.

На час навчання стипендіати з інших міст перебуватимуть під наглядом тьютора, будуть забезпечені житлом, харчуванням і всім необхідним для навчання.

Грант на навчання зможуть отримати учні, що мають визначні академічні, творчі, спортивні здобутки та належать до родин з низьким рівнем доходу або рівнем доходу нижче від середнього, а також ті, які опинилися в складних життєвих обставинах через повномасштабне російське вторгнення.

Учителі, друзі, батьки можуть порекомендувати учнів на отримання гранту. Для цього потрібно заповнити спеціальну форму до 10 квітня, а куратор програми зв’яжеться з рекомендованими учнями й розповість про деталі програми.

Читайте також: “Вчися вухами”: аудіоуроки з української мови, літератури й історії України для 8–11 класів від ГО “Смарт освіта”

Зображення: ГС “Освіторія”


Обговорення