Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

9 Січня 2024

Таємниці коралових рифів: канадські океанологи запрошують на онлайн-зустріч

10 січня відбудеться безплатна онлайн-зустріч із канадськими океанологами з центру вивчення океану Ocean Wise, яку організовує ГО “Смарт освіта”.

Подія розпочнеться 10 січня о 18:00 за Києвом.

Приєднатися можна за цим посиланням. Пароль для доступу – smart.

Вік учасників не обмежений.

Мова зустрічі – англійська.

Океан – це таємничий світ, який приховує безліч загадкових і унікальних жителів. Одні з найцікавіших із них – коралові рифи, що існують на планеті вже понад 400 мільйонів років та є домівкою для 25% усіх мешканців водного простору.

Деякі з коралових рифів можна навіть назвати справжніми островами, адже їхня площа сягає тисяч квадратних кілометрів, а склад настільки різноманітний, що має навіть свої “кактуси” й “чагарники”.

Під час онлайн-подорожі з канадськими океанологами діти та дорослі дізнаються, як елементи коралових рифів взаємодіють, створюючи неймовірні екосистеми, а також чому корали, незважаючи на свою подібність до рослин, насправді – близькі родичі медуз.

Під час зустрічі школярі та школярки зможуть не лише поглибити свої знання про океан, а й поділитися своїми враженнями та питаннями про підводний світ.

Читайте також: “Україна розмовляє англійською”: розклад на 8 – 13 січня”.

Титульне фото: ГО “Смарт освіта”

____________________________

Зустріч проходить у межах проєкту “Україна розмовляє англійською”. Проєкт здійснює ГО “Смарт освіта” у партнерстві з ГО “Classrooms Without Walls”.


Обговорення