Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

11 Грудня 2023

The Junior Academy від Нью-Йоркської академії наук: українських школярів запрошують на безплатний курс з програмування

Українських школярів від 13 до 17 років, які мають високий рівень володіння англійською мовою та хочуть оволодіти навичками в галузі STEM, запрошують долучитися до програми “The Junior Academy” від Нью-Йоркської академії наук.

Про це повідомили на каналі можливостей для старшокласників “10:11 Включайся”.

Зареєструватися для участі в проєкті всі охочі можуть до 18 грудня 2023 року за посиланням. Участь повністю безплатна.

Заняття в межах програми відбуватимуться протягом 10 тижнів з січня до травня 2024 року. Звертаємо вашу увагу, що мова проєкту англійська.

Під час курсу учасників об’єднають у міжнародні команди по 6 осіб. З кожною із них працюватиме професіонал-ментор у галузі STEM.

Під час навчання підлітки зможуть набути досвіду роботи в проєктних наукових завданнях, зосереджених на цілях сталого розвитку, а також розвинути лідерські якості та здобути портфоліо.

Віртуальне програмування в межах програми відбуватиметься онлайн на спеціальній платформі Launchpad.

Крім того, безплатно вивчати англійську мову українські школярі та школярки можуть разом із іноземними вчителями в межах проєкту “Україна розмовляє англійською”. Розклад на грудень усі охочі можуть переглянути за посиланням.

Раніше ми розповідали, що Українські підлітки витрачають більше часу на виконання домашніх завдань, ніж їхні однолітки в інших державах.

Титульне фото: “НУШ”


Обговорення