Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

20 Травня 2021

У Луганській області учні з окупованих територій можуть отримати житло на час складання ЗНО

У Луганській області учням з окупованих територій, які складатимуть ЗНО, можуть надати тимчасове житло.

Про це повідомив директор департаменту освіти та науки Луганської облдержадміністрації Юрій Стецюк, пише Громадське радіо.

“Усі списки ми передали до прикордонної служби — це сприятиме безперешкодному перетину ними КПВВ.

Ми з кожною дитиною, з кожним батьком обов’язково маємо зв’язок, ми зв’язалися й ми розповідаємо їм, що вони можуть також скористатися тим, що, за розпорядженням голови облдержадміністрації, ми готові надати місця для тимчасового проживання випускникам 21 року на час проходження ними зовнішнього незалежного оцінювання“.

Також Стецюк повідомив, що в Луганській області працюватимуть 33 пункти тестування. У них працюватимуть 1805 педпрацівників. За державні кошти, 294 тисячі гривень, у кожний заклад освіти закупили засоби для дезінфекції та усе, щоби дотримуватися карантинних вимог.

Також повідомляється, що майже 5800 учнів зареєструвалися на Луганщині для проходження ЗНО. Серед них 232 і 32 випускники, які проживають на тимчасово окупованих територіях, зареєструвалися на основну й додаткову сесії ЗНО відповідно.

Нагадаємо, Український центр оцінювання якості освіти попереджає, що шахраї продають несправжні відповіді на тести зовнішнього незалежного оцінювання.

Також дивіться дати проведення основної та додаткової сесій ЗНО.

Фото: автор – luckybusiness, Depositphotos


Обговорення