Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

9 Грудня 2022

Як забезпечити рівні можливості дітям з різними освітніми потребами: воркшоп з інклюзії від канадської фахівчині

У сьогоднішньому світі відрізнятися від інших – нормально. Освітянам потрібно вміти шукати підхід до школярів із різними освітніми потребами. Канадська експертка з інклюзії проведе онлайн-воркшоп для українських учителів на тему “Інклюзивність освіти: універсальний метод постановки завдань”. 

Онлайн-зустріч відбудеться 16 грудня о 17:00 за Києвом.

Можна приєднатися до неї в Zoom (до 300 учасників) або переглянути трансляцію на YouTube.

Воркшоп проведе інклюзивна педагогиня Джоанна Ангелідіс з Канади, яка, зокрема, працювала з незрячими учнями та дітьми зі слабким зором.

Школярі мають різні здібності, інтереси й проблеми. Розмаїття навчальних профілів, уподобань та особистих обставин вимагає від сучасних педагогів підходити до викладання з позиції універсального методу постановки завдань.

Джоанна Ангеліс поділиться своїм досвідом роботи у сфері інклюзії, рівності та доступу до освіти. Учителі, які візьмуть участь у цій зустрічі, отримають стратегії, які зможуть впровадити, щоб зробити свої заняття більш доступними та інклюзивними для всіх учнів.

Мова зустрічі: англійська з послідовним перекладом українською.

Нагадуємо також, що 19 грудня відбудеться тренінг для вчителів з удосконалення навичок психологічної самодопомоги.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: ГО “Смарт освіта”


Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.