Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

5 Серпня 2023

У яких областях ще є вільні місця для реєстрації на сертифікацію вчителів української мови й літератури та математики

До 11 серпня учителі української мови й літератури та математики базової середньої школи можуть зареєструватися для участі в сертифікації педагогічних працівників 2023 року.

Про це нагадує Український центр оцінювання якості освіти.

Як зазначено в повідомленні, станом на 9:00 4 серпня сформували реєстраційні картки-заяви 485 учителів математики і 481 учитель української мови і літератури.

Також в УЦОЯО наголошують: процедура реєстрації для участі в сертифікації педагогічних працівників не завершується створенням реєстраційної картки-заяви за допомогою  спеціального сервісу. Також необхідно надіслати комплект документів на адресу, вказану в реєстраційному повідомленні.

На 4 серпня граничну кількість сформованих карток-заяв для проходження сертифікації було вичерпано в деяких областях. Однак учителі з цих областей матимуть змогу зареєструватися в додатковий період – з 7 до 11 серпня.

Якщо по 500 осіб з кожного предмета сформують бланки реєстраційних карток-заяв, то реєстрацію для проходження сертифікації у 2023 році буде припинено достроково.

Станом на вчора вільні місця для вчителів математики лишалися у Волинській, Миколаївській, Одеській, Херсонській, Хмельницькій та Чернівецькій областях, для вчителів української мови та літератури – у Волинській, Київській, Миколаївській, Одеській, Тернопільській, Херсонській та Чернівецькій.

Читайте також: “Відомий пороговий бал успішного проходження сертифікації: 46 вчителів отримали максимальну кількість”.

Фото: Український центр оцінювання якості освіти


Обговорення