Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

29 Липня 2019

Учні на Запоріжжі вирощують овочі в теплицях для шкільної їдальні

Учні школи №1 з біотехнічним профілем селища Веселе на Запоріжжі вирощують у двох теплицях овочі та квіти для закладу та громади.

Про це розповідає Ukraїner в матеріалі на 24tv.ua.

Овочі, вирощені учнями у теплицях під керівництвом майстрів, йдуть на кухню шкільної їдальні, а квіти – на прикрашання школи та інших громадських місць селища.

Учні середньої та старшої шкіл працюють у теплицях на уроках трудового навчання та в спеціальних гуртках. Початківці ж ходять туди на екскурсії.

Учні на Запоріжжі вирощують овочі для їдальні в шкільних теплицях

У нас працюють гуртки “Юний овочівник”, “Світ кімнатних рослин”, їх відвідують близько 60 дітей. Дітки тут навчаються вирощувати рослини в умовах тепличного господарства. Протягом усього навчального року діти нашої школи та інших шкіл громади відвідують теплицю і ми їм проводимо майстер-класи, як працювати з рослинами”, – розповіла директорка школи Неля Артім.

Теплиці обладнали у 2016 році.

“Зараз у нас там розсада. Є насадження хвойних кущів, петрушки, є розсада капусти, є помідори різні. Тут у нас ще є кімнатні рослини, якими ми озеленюємо класи. Багато розсади квітів: чорнобривці, агератуми, петунії”, – зазначила директорка.

Учні на Запоріжжі вирощують овочі для їдальні в шкільних теплицях

Нагадаємо, у Краматорську учні створили шкільне підприємство, де шиють екоторби.

Також учні в селі Велика Бузова Полтавської області створили у школі соціальне підприємництво, де виготовляють вироби з дерева.

Усі фото: Ukraїner

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber


Обговорення