Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

29 Січня 2021

Учнів запрошують взяти участь у школі “Агенти змін” і створити проєкт

Всеукраїнська школа  “Агенти змін” і “Мала академія наук України” запрошують учнів 8-10 класів взяти участь у дев’ятій Школі з громадянської та волонтерської участі й патріотичного виховання “Агенти змін 2021”.

Про це йдеться на сайті “Агенти змін”.

Заявку можна подати до 20 лютого 2021 року. А результати відбору будуть відомі з 15 березня 2021 року.

Для участі в конкурсі треба:

  1. Заповнити анкету;
  2. Прочитати текст про щастя;
  3. Переглянути відеовиступ на TEDX;
  4. Написати есей на 400-500 слів на тему “Чи існує рецепт щастя у мінливому світі?” та надіслати на електронну адресу [email protected].  Завантажити шаблон есе можна тут. У темі листа, назві файлу з есе і безпосередньо у файлі перед самим текстом організатори просять зазначати своє прізвище та ім’я (наприклад, Шевченко_Андрій_есе.doc). Файли без авторства не розглядатимуться.

Учасники, які пройшли добір, отримають повідомлення на електронну скриньку, вказану в анкеті.

Цьогоріч до Школи пройдуть 125 дітей 8–10 класів з усієї України. Навчання відбуватиметься онлайн та офлайн протягом 10-ти місяців. Учасники працюватимуть із кваліфікованими тренерами та запрошеними лекторами. У результаті зможуть втілити в рідному населеному пункті соціальний, екологічний або культурно-мистецький проєкт.

Організатори просять звернути увагу:

  • Есе має бути власним інтелектуальним продуктом учасника або учасниці добору;
  • Будь-які цитування без зазначення автора розцінюватимуться як плагіат, і роботи не розглядатимуться;
  • Навчання в школі матиме чотири етапи. Перший етап розпочнеться наприкінці березняквітня 2021 року в онлайн-режимі, завершення школи у листопадігрудні. Учасники матимуть домашні завдання та консультації протягом навчання;
  • Участь у школі “Агенти змін” безплатна. Під час офлайн-навчання учасників забезпечуватимуть харчуванням, житлом і роздатковими матеріалами.

Дізнатися більше про проєкт можна за посиланням.

Фото: Агенти змін


Обговорення