Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

11 Лютого 2024

Українські підлітки можуть подати заявку на навчання з Ukraine Global Scholars

Неприбуткова організація Ukraine Global Scholars (UGS) оголошує про початок вступної кампанії-2024. З 2015 року організація допомагає талановитим українським школярам здобувати освіту в найкращих приватних школах та університетах світу, зокрема, у США, Канаді, Великобританії, ОАЕ, Катарі тощо.

Відбір учасників триватиме до 23:59 31 березня 2024 року (за київським часом). Подати свої кандидатури можуть підлітки 14-15 років із незаможних родин – зазвичай із річним доходом менш як $35 тисяч до оподаткування, повідомили редакції в організації Ukraine Global Scholars.

Для участі у відборі треба зареєструватися за посиланням. Обрані фіналісти зобов’язуються взяти участь в онлайн-заняттях з SAT/Duolingo в червні / липні та 10-денному таборі Ukraine Global Scholars у серпні 2024 року.

Організатори зауважують, якщо учасники вже закінчили середню школу / український коледж, то не мають бути зараховані до українського чи іноземного університету під час подання заявки.

  • Також Ukraine Global Scholars не допомагає перевестися з одного університету в інший.
  • Подати заявку в UGS можуть навіть 18-річні, якщо є учнями середньої школи / українського коледжу або взяли рік перерви після закінчення навчання.
  • Взяти участь у відборі можуть і ті, хто вчиться у середній школі за кордоном та хоче відвідувати школу чи коледж через UGS.
  • Однак пріоритет будуть віддавати студентам, які фізично перебувають в Україні.

“Ми прагнемо виховати нове покоління українських лідерів, здатних прискорити розвиток післявоєнної України та світу. Починаючи з 2015 року, ми допомогли 250 українським студентам з незаможних сімей потрапити в найкращі школи-пансіони й коледжі на повну стипендію (покриття навчання, проживання та харчування)”, - повідомили організатори.

Ukraine Global Scholars підтримує фіналістів з процесом подачі заявок до найкращих навчальних закладів світу та отриманням стажування. Усі стипендіати зобов’язуються повернутися в Україну протягом п’яти років після закінчення навчання.

Читайте також:Українську молодь запрошують створити власний STEM-проєкт”

Фото: фейсбук-сторінка Ukraine Global Scholars


Обговорення