Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

26 Жовтня 2020

В Україні запустили кампанію “Класний вчитель” – як долучитись

Фінський проєкт “Навчаємось разом” + проєкт ЄС запустили кампанію “Класний вчитель” на підтримку престижності професії.

Про це повідомили на fb-сторінці “Навчаємось разом”.

“На жаль, у нашому суспільстві інколи забувають, наскільки важливою є ця професія. Представляємо вам проєкт “Нове покоління вчителів”, в межах якого стартує всеукраїнська кампанії “Класний вчитель”. Її мета – показати, як багато серед нашої освітянської спільноти є талановитих, завзятих, розумних, натхненних, дружніх вчителів, – йдеться у повідомленні.

Для кампанії створили тематичне опитування та спецпроєкт для медіа, присвячений історіям сучасних педагогів з усієї країни, які є взірцями для своїх колег. П’ятеро педагогів стали обличчям кампанії та героями відео:

Щоби підтримати ініціативу, зайдіть на цей пост у фейсбуці, тегніть свого улюбленого вчителя в коментарях та напишіть йому / їй подяку.

Нагадаємо, для учнів із національних меншин розроблять онлайн-словник для вивчення математики, а також ігровий мобільний додаток для вивчення української. Також для вчителів української мови учнів із національних меншин створять онлайн-курс.

Ілюстрація: кадр із відео проєкту

Цей матеріал підготовлено за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міністерства закордонних справ Фінляндії. Висловлені тут погляди жодним чином не можуть сприйматися як офіційна думка Європейського Союзу чи Міністерства закордонних справ Фінляндії.


Обговорення