Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

13 Лютого 2021

Вчителів, вихователів та директорів запрошують на другу ресурсну онлайн-зустріч зі Світланою Ройз

ГО “Смарт освіта” за підтримки МФ “Відродження” запрошує на другу ресурсну онлайн-зустріч із дитячою та сімейною психологинею Світланою Ройз.

Друга зустріч відбудеться 22 лютого о 17:00, зареєструватися на неї можна тут до 17 лютого.

Тема – “Самотерапія”.

“Самотерапія – це практикум про те, що ми можемо зробити для себе. Ми досліджуємо практики “швидкої допомоги”, відновлення і стабілізації на різних рівнях і в різних напрямах психотерапії”, – зазначила Ройз.

Тривалість зустрічі – 90 хвилин.

Участь безплатна.

Учасниками можуть бути лише ті, хто працюють у державних (комунальних) школах і дитячих садках: вчителі й директори шкіл, вихователі й директори садків. Максимальна кількість учасників – 500. Ті, хто не зможуть потрапити на цю зустріч, матимуть можливість взяти участь у наступних зустрічах.

Нагадаємо, ГО “Смарт освіта” за підтримки МФ “Відродження” впродовж шести місяців проведе 5 ресурсних онлайн-зустрічей із дитячою та сімейною психологинею Світланою Ройз. Перша зустріч відбулася 25 січня.

Також для вчителів, вихователів та директорів проведуть курс підвищення стресостійкості та ресурсності.

Раніше ресурсні зустрічі зі Світланою Ройз відбувалися раз на місяць. Їхніми темами були: професійне вигорання та відсутність ресурсу для роботикордони і вміння казати “ні”баланс між роботою і особистим життямтехніки самотерапії для роботи із собою в різних станахігротерапія на допомогу вчителю та як підтримати учня під час підготовки до іспитів.

Згодом до проєкту долучилися колеги Світлани Ройз, які проводили зустрічі з арттерапії, тілесної терапії тощо. Після локдауну в Києві відновлять ці зустрічі. Про них повідомлять згодом.

Фото: автор – dekazigzag, Depositphotos


Обговорення