Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

12 Лютого 2018

Викладачам англійської пропонують стипендію для навчання в Британії

Британська рада запрошує викладачів англійської мови подаватись на стипендію Освітнього фонду А. С. Горнбі, яка щорічно надається в університеті Уорвіка.

Про це повідомили на сайті Ради.

Стипендії покривають усі витрати в Британії і включають щомісячну виплату на житло та витрати на проживання, вартість навчання, зворотні авіаквитки, візу та вартість екзамену IELTS“, – йдеться у повідомленні.

Стипендія дійсна для навчання з жовтня 2018-го до вересеня 2019 року.

Кандидати повинні мати щонайменше 2 роки досвіду викладання та університетську освіту. Також потрібно володіти англійської за оцінкою IELTS не менше ніж на 6,5 бала – у кожній категорії не нижче 6 та не нижче 6,5 у письмі.

Якщо ви хочете подати заявку на стипендію Горнбі, будь ласка, перейдіть на наш глобальний сайт з викладання англійської, де ви можете знайти більш детальну інформацію та документ “Інформація для кандидатів на стипендію Горнбі”. Будь ласка, перш ніж заповнювати онлайн-анкету, знайдіть всю інформацію, яка вказана в документі, оскільки перервати процес заповнення та повернутися до нього пізніше можливості немає“, – наголошують у повідомленні.

Дедлайн подачі заявки  16 лютого.

Детальніше про стипендію також можна дізнатись за цим посиланням.

Фото: pexels.com


Обговорення