Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

29 Березня 2023

Випускники можуть пройти демонстраційний тест НМТ з німецької мови

Потенційні учасники й учасниці тестування, які планують обрати для складання німецьку мову, можуть виконати 32 завдання з цього предмета в спеціальному онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Демонстраційний тест з німецької мови доступний за посиланням.

В УЦОЯО нагадують, що інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання він аналогічний до вступного.

Інфографіка - структура тесту з іноземних мов

І під час проходження демонстраційного тесту, і на реальному тестуванні можна обирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи того завдання, змінювати варіант відповіді. Після завершення роботи учасники й учасниці одразу отримають результат тестування з предмета.

Якщо немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером / з планшетом / телефоном, можна завантажити файл із  демонстраційним варіантом тесту з німецької мови на свій пристрій, виконати завдання і звірити відповіді з правильними.

У тестах з іноземних мов на реальному тестуванні не буде завдань з відкритою формою відповіді, як не буде і завдань з аудіювання.

Нагадуємо, що раніше ми писали про демонстраційні тести з інших обов’язкових і вибіркових предметів НМТ:

Зображення: Український центр оцінювання якості освіти


Обговорення