Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

29 Березня 2024

З 1 квітня школи Запоріжжя перейдуть на змішаний формат навчання

З першого квітня 24 школи в Запоріжжі перейдуть на змішаний формат навчання. Уроки продовжуватимуть і під час повітряних тривог, адже проводитимуть їх відразу в укриттях закладів освіти.

Про таке рішення місцевої влади й Ради оборони області під час брифінгу повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров, передає “Суспільне”.

За його словами, спочатку розглядали питання щодо часткового повернення в офлайн 51-го закладу освіти в місті, однак після докладного вивчення цього питання службою ДСНС, нацполіцією, військовими й дежспоживслужбою до Ради оборони подали пропозиції щодо 25 шкіл. Щоправда, погодили зрештою 24 з них.

Саме ці заклади освіти з 1 квітня розпочнуть свою роботу в змішаному форматі з урахуванням усіх безпекових вимог і ситуації в регіоні.

“Це відповідальність абсолютно всіх суб’єктів освітнього процесу: батьків, які будуть підписувати згоду на те, що їх діти будуть навчатися безпосередньо в укриттях, керівників закладів освіти, які організовують навчання в укриттях, місцевої та обласної влади”, – наголосив Федоров.

Раніше голова Запорізької ОВА зазначав, що офлайн проводитимуть лише уроки з основних шкільних дисциплін. Інші предмети учні й учениці вивчатимуть, як і раніше, – онлайн.

Читайте також: “Можливості метрошколи вичерпані й варто рухатися далі – Ігор Терехов”.

Титульне фото: “ЗаБор”


Обговорення