Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

28 Січня 2023

З 30 січня в київських школах розпочинається другий семестр

Заступник голови КМДА Валентин Мондриївський повідомив про відновлення навчання в столичних школах після зимових канікул: другий семестр починається з 30 січня.

Очікується, що до очного навчання в Києві долучаться близько 117 тисяч школярів. За словами урядовця, під час тривалих канікул було проведено перевірку навчальних закладів до другого семестру та додаткові роботи із впорядкування укриттів. В результаті 97% столичних шкіл готові відновлювати навчання.

Валентин Мондриївський зазначає, що шкільні укриття столиці готові надавати прихисток понад 189 тисячам осіб одночасно, що на 42 тисячі більше, ніж на початку навчального року. За його словами, особливу увагу звертали на заклади, які постраждали під час повітряних атак.

В усіх цих школах підключене опалення, персонал проінструктовано щодо дій під час потенційних небезпек, проведено роботи із забезпечення безперебійного підключення до інтернету. Натомість під час тривалих зимових канікул навчальним закладам Києва вдалося суттєво зекономити на опаленні та витратах на електроенергію.

Читайте також: “Вихованці київського ліцею створили “Світлобота”, який стежить за наявністю електрики в будинку”

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: BalaguR, Depositphotos


Обговорення