Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

26 Грудня 2023

Жовтенята, піонери й комсомольці: в “ЛНР” будуть впроваджувати радянські практики виховання школярів

У школах тимчасово окупованої Луганщини росіяни готуються запровадити радянські практики для роботи з дітьми й молоддю. Зокрема, увести окремі назви для учнів різного віку, на кшталт жовтенят і піонерів.

Про це повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор.

Він зазначив, що відповідне рішення керівництво так званої “ЛНР” уже погодило з адміністрацією президента російської федерації та отримало дозвіл на пілот проєкту.

Крім появи оновлених жовтенят, піонерів і комсомольців, окупанти планують збільшити кількість “наставників”, які відповідатимуть за патріотичне виховання школярів і школярок Луганщини.

За словами Артема Лисогора, російські загарбники такаж планують приділяти значно більшу увагу викладанню сучасної історії росії на тимчасово окупованих територіях. Відповідне рішення має сприяти патріотичному вихованню серед учнів і учениць закладів освіти.

Посадовець також зазначив, що окупанти почали видавати українцям на ТОТ “документи іноземних громадян чи людей без громадянства”, які дозволять уникнути примусової депортації. Її росія планує запровадити для людей без паспорта рф з 1 липня 2024 року.

Читайте також:Окупанти створили 70 “військово-патріотичних” таборів, де “перевиховують” українських дітей”.

Титульне фото: ukrainer.net


Обговорення