Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

7 Листопада 2023

Зміни до Положення про Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика: освітян запрошують до громадського обговорення

Міністерство освіти і науки України запрошує освітян до громадського обговорення проєкту наказу “Про внесення змін до Положення про Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика від 13 березня 2008 року №168”.

Ознайомитися з текстом документа можна нижче або за посиланням.

Згідно з наказом, зміни передбачені ухваленням указу Президента України від 28 липня 2023 року №455/2023 “Про внесення змін до деяких указів Президента України”.

Відповідно до цього рішення, святкування Дня української писемності та мови перенесли з 9 листопада на 27 жовтня.

Оскільки початок Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика щорічно був приурочений до цієї дати, у МОН пропонують перенести його також на 27 жовтня.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту наказу можна надіслати у довільній формі до 20 листопада 2023 року на електронну адресу: [email protected] (Артеменко Олена Анатоліївна – начальник відділу організації масових заходів та інформаційно-аналітичної роботи ІМЗО).

Звіт про результати громадського обговорення оприлюднять на сайті МОН не пізніше ніж через два тижні після ухвалення рішення за результатами обговорення.

HO-proyekt.nak.Pro.vnes.zmin.do.Polozh.pro.konk.Yatsyka-06.11.2023-1

Читайте також: “Проєкт стандарту профільної середньої освіти: що передбачає та як долучитися до обговорення”.

Титульне фото: freepic.com


Обговорення