Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

7 Вересня 2023

Зміни до порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до закладів освіти: МОН запрошує до громадського обговорення

Міністерство освіти і науки пропонує для громадського обговорення зміни до Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних і комунальних закладів для здобуття повної загальної середньої освіти.

Про це МОН повідомило на своєму сайті.

Завантажити текст проєкту можна за посиланням.

Також пропонуємо ознайомитися з порівняльною таблицею до проєкту наказу. Її можна переглянути нижче або завантажити за лінком.

PT-HO-proyekt.zmin.do.Poryadku.zarakhuv.vidrakhuv.ta.pereved.uchniv-06.09.2023 (1)

Зауваження та пропозиції щодо проєкту приймають у довільній формі до 21 вересня 2023 року на:

  • електронну адресу: [email protected];
  • поштову адресу: 01135, м. Київ, просп. Берестейський, 10.

Контактна особа для надання консультацій: Віталій Заритов – державний експерт експертної групи з питань нормативно-правового забезпечення в освіті директорату шкільної освіти, номер телефону: 481-32-78.

Як зазначили в МОН, внесені зміни забезпечать приведення чинного Порядку до вимог Закону України “Про повну загальну середню освіту” та визначення порядку тимчасового переведення учнів до інших закладів для здобуття повної загальної середньої освіти в умовах воєнного стану в Україні. Такі учні в подальшому зможуть відновити навчання в закладі освіти, де вони навчалися до вимушеного переселення чи виїзду за кордон.

Звіт про результати громадського обговорення оприлюднять на сайті МОН не пізніше ніж через два тижні після ухвалення рішення за результатами обговорення.

Раніше ми писали, що МОН оприлюднило наказ про збір адміністративної звітності в закладах освіти в 2023-2024 навчальному році.

Титульне фот: freepic.com


Обговорення