Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

22 Січня 2018

Стала відома дата старту онлайн-курсу для вчителів НУШ

Обов’язковий дистанційний курс для вчителів Нової української школи, які візьмуть перші класи у 2018 році, розпочнеться 1 лютого.

Про це повідомили на сайті студії онлайн-освіти EdEra

Навчальні матеріали публікуватимуться поступово з 1 лютого і будуть доступними цілодобово. Проходити курс (навчатися) можна у зручний для вас час та у зручному для вас місці з будь-якого пристрою (телефон, планшет, ноутбук, стаціонарний комп’ютер). Це означає, що немає необхідності розпочинати навчання одразу в день публікації матеріалів“, пояснили в EdEra.

Також на початку навчання опублікують інформацію щодо порядку оцінювання завдань, зразки завдань та інструкція виконання. Про це вчителів повідомлять на електронну пошту, яку вони використали під час реєстрації на сайті студії онлайн-освіти.

Окрім того, за цим посиланням ви можете прочитати відповіді на часті запитання щодо реєстрації, структури курсу тощо.

Нагадаємо, на сайті студії онлайн-освіти EdEra стартувала реєстрація на обов’язковий онлайн-курс для вчителів НУШ. Для старту освітньої реформи потрібно підготувати 22 тисячі педагогів, які візьмуть перші класи у цьому році.

Курс є обов’язковим для вчителів НУШ, проте відкритий для всіх охочих.

Також МОН винесло на громадське обговорення проекти Типової навчальної програми початкової школи.

Підручники, які використовуватимуть для першачків у новому навчальному році, почнуть укладати після затвердження Кабміном нового Державного стандарту початкової загальної освіти. Новий Державний стандарт початкової загальної освіти зараз узгоджується в Кабміні.

У 2017/2018 навчальному році 100 шкіл по всій Україні пілотують проект нового Державного стандарту початкової загальної освіти, а в 2018/2019 навчальному році за цим Стандартом будуть вчитись усі перші класи.


Обговорення