Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

До уваги вчителів! Модуль з інтегрованого курсу “Українська мова” для 3-го пілотного класу (31 тиждень) + тест

З’явився модуль (орієнтовне календарно-тематичне планування) з інтегрованого курсу “Українська мова” на тридцять перший тиждень для 3-го пілотного класу.

У ньому окреслено змістові лінії, запропоновано зміст і також є додатки з активностями.

Авторками цього календарно-тематичного планування є Ірина Старагіна, Аліна Ткаченко, Людмила Гуменюк, Оксана Волошенюк та Ольга Романюк.

Зошит

МОВ_3_клас_тиждень_31

Завантажити документ

Додатки

МОВ_3_клас_тиждень_31_додатки_1-7

Завантажити документ

“За структурою тест подібний до попередніх і включає 10 завдань і самооцінювання учнів. Тест є складовою формувального оцінювання и має на меті оцінити стан сформованості ключової компетентності “володіння рідною мовою”.

Ураховуючи дистанційну форму навчання, ми пропонуємо тест у двох форматах: паперовий варіант і онлайновий. Тест №3 у гугл-формі для зразка ви знайдете за посиланням, – зазначили розробники.

Ключі до тесту додадуть згодом.

Також розробники нагадали, що за аналогією до пропонованої гугл-форми можна створити власну гугл-форму. Як це зробити, дивіться у відеоінструкції.

Тест №3

Тест №3

Завантажити тест

Дивіться також модулі на третійчетвертийп’ятийшостийсьомийвосьмий, дев’ятий, десятий, одинадцятий, дванадцятий, тринадцятий, чотирнадцятий, п’ятнадцятий, сімнадцятий, вісімнадцятий, дев’ятнадцятий, двадцятий, двадцять перший, двадцять другий, двадцять третій, двадцять четвертий, двадцять п’ятий, двадцять шостий, двадцять сьомий, двадцять восьмий, двадцять дев’ятий та тридцятий тижні.

“Нова українська школа”

Титульне фото: автор – IgorVetushko, Depositphotos

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber

Матеріали за темою

Обговорення