Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

27 Червня 2022

14-річний франківець продав футболку Роналду з автографом, аби допомогти ЗСУ

14-річний Володимир Романчук з Івано-Франківська продав футболку Кріштіану Роналду з автографом на благодійному аукціоні на допомогу ЗСУ.

Про це повідомила команда Координаційного центру Save Ukraine Now, передає УП Життя.

Футболку продали за 70 тисяч гривень. Автограф футболіст лишив після матчу кваліфікації на Євро-2022 між збірними Португалії та України, що відбувся 22 березня 2019 року в Лісабоні.

Зібрані кошти витратять на медикаменти для територіальної оборони та ЗСУ з Прикарпаття.

В аукціоні переміг Руслан Карий, який проживає у США. У Save Ukraine Now повідомили, що він неодноразово ставав переможцем благодійних аукціонів на підтримку української армії.

Сам футболіст Кріштіану Роналду прокоментував учинок підлітка:

“Сподіваюся, що моя футболка з матчу з Україною 2019 року допоможе молодим людям знайти найкраще майбутнє. Хочу привітати Українську асоціацію футболу із такою акцією. Молюся про мир”.

Нагадаємо, одинадцятирічний Максим із Покровська підробляє в Чернівцях, аби допомагати армії.

Також у Дніпрі шестирічна дівчинка збирає гроші на бронежилети, граючи на флейті, в Одесі діти продають іграшки, щоби допомогти ЗСУ та переселенцям, а девʼятирічна дівчинка відрізала волосся, аби допомогти ЗСУ.

15-річний хлопець з-під Києва допоміг ЗСУ не дати прорватися до Києва колоні російської техніки на початку повномасштабної війни.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: Save Ukraine Now


Обговорення