Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

31 Березня 2023

Демонстраційний тест НМТ із французької уже доступний для вступників

В онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти вступники можуть пройти демонстраційний тест із французької мови.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Нагадаємо, що французька мова є предметом за вибором. Структура тесту із французької відповідає загальній структурі завдань з іноземних мов на НМТ.

Інфографіка - структура тесту з іноземних мов

В УЦОЯО зазначили, що інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний до вступного. Результати тестування будуть відомі одразу.

У тестах із французької, як і в решті тестів з іноземних мов, на реальному тестуванні не буде завдань з відкритою формою відповіді й завдань з аудіювання. З цієї причини їх немає і в демонстраційному варіанті тесту.

Ті, у кого через якість зв’язку немає змоги годину поспіль працювати онлайн, можуть завантажити файл із демонстраційним варіантом тесту з французької мови на свій пристрій, виконати завдання і звірити свої відповіді з правильними.

Нагадуємо, що раніше ми писали про демонстраційні тести з інших обов’язкових і вибіркових предметів НМТ:

Зображення: Український центр оцінювання якості освіти


Обговорення