Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

14 Липня 2022

Для НМТ розробили спеціальну онлайн-платформу. Це допоможе й з іншими освітніми оцінюваннями

МОН спільно з Українським центром оцінювання якості освіти за підтримки партнерів розробили онлайн-платформу для проведення освітніх оцінювань.

Про це повідомило Міносвіти.

Національний мультипредметний тест, який цьогоріч відбудеться замість ЗНО, проведуть в онлайн-форматі через неможливість надрукувати та доставити матеріали оцінювання, а також перевірити паперові бланки.

“Упродовж багатьох років МОН спільно з Українським центром оцінювання якості освіти вивчає можливості проведення комп’ютерних оцінювань. Ми сподіваємося, що зможемо забезпечити реалізацію вступних випробувань 2022 року, а надалі – досягти й інших амбітних цілей щодо проведення тестувань у режимі онлайн”, – сказав міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Нагадаємо, основна сесія НМТ стартує 18 липня й учасників просять нікому не повідомляти про місце і час проведення тестування.

Повний розклад мультипредметного тесту можна подивитися за цим посиланням. Також ви можете завантажити розклад НМТ у форматі PDF.

Тривалість спрощеного ЗНО збільшено з 90 до 120 хвилин.

Демонстраційний тест можна пройти онлайн або проглянути в pdf-форматі.

Докладну інформацію про блок НМТ з української мови можна подивитися за цим посиланням, з математики – за цим посиланням, з історії України – тут.

Також дивіться відповіді на найпоширеніші запитання про так зване спрощене ЗНО й розклад вступної кампанії.

Якщо ви не знаєте ваших логіну й паролю для входу на інформаційну сторінку, телефонуйте за цими номерами.

Також МОН затвердило Порядок проведення НМТ.

А ще читайте розʼяснення, що робити людям з ООП, які хочуть пройти мультипредметний тест.

Окрім того, для національного мультипредметного тесту не встановлюватимуть порогових балів склав / не склав, як це робиться для ЗНО.

Читайте також: Що робити, якщо ви зареєструвалися на НМТ, але не підтвердили участь і Що робити, якщо вчасно не зареєструвався на НМТ

Окрім того, читайте розʼяснення освітнього омбудсмена про те, хто відповідає за безпеку під час проведення НМТ.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: автор – Syda_Productions, Depositphotos


Обговорення