Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

18 Березня 2024

Для учасників НМТ створили пункти допомоги під час реєстрації

Майбутні абітурієнти й абітурієнтки, у яких виникнуть проблеми з реєстрацією на національний мультипредметний тест у 2024 році, можуть звернутися по допомогу до спеціально створених пунктів.

Про це повідомив Український центр оцінювання якості освіти.

Знайти найближчий пункт офлайн-реєстрації, а також інформацію про графік його роботи й контактний телефон, можна нижче або за посиланням.

Нагадаємо, що 14 березня стартувала реєстрація для участі в НМТ-2024. Подати документи майбутні вступники зможуть до 11 квітня включно в онлайн-форматі. Для цього їм необхідно самостійно створити персональний кабінет за допомоги спеціального сервісу, розміщеного на вебсайті УЦОЯО. Він доступний за посиланням.

Для надання допомоги потенційним учасникам і учасницям НМТ-2024, у яких виникнуть проблеми з онлайн-реєстрацією, створили 45 офлайн-пунктів допомоги, які знаходяться в обласних і районних центрах України.

Там майбутні абітурієнти й абітурієнтки можуть як зареєструватися для участі в тестуванні, так і отримати технічну допомогу або консультацію.

Punkty-reyestratsiyiNMT2024

Докладнішу інформацію про те, як самостійно подати документи й створити особистий електронний кабінет учасника НМТ-2024, можна знайти тут або на сайті УЦОЯО.

Ознайомитися з календарем проведення НМТ-2024 можна за посиланням.

Раніше ми також публікували докладний матеріал про терміни проведення НМТ у 2024 році й характеристику тестових завдань. Переглянути його можна за лінком.

Докладну інформацію про те, як відбуватиметься процес складання іспиту (від входу до тимчасового центру оцінювання до отримання результатів) можна прочитати тут.

Титульне фото: freepic.com


Обговорення