Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

7 Травня 2019

Для учнів проводять конкурс фото та відео про безпеку на дорозі та цькування

Стартував конкурс учнівських фото- та відеоробіт “Безпечна країна” про безпеку дорожнього руху та протидію цькуванню в школі.

Роботи можна подавати до 18 жовтня за цим посиланням, повідомили на сайті МОН.

Конкурс проводять Міністерство освіти і науки, Мінінформполітики та Міжнародний Благодійний Фонд “Допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод”.

Ми маємо сумну статистику – 2018 року в дорожньо-транспортних пригодах загалом загинули 176 дітей. З них 12 самі спровокували аварії. Щодо цькування, то понад 37% дітей ставали жертвами образ, знущань та принижень інших підлітків. Кожен з нас повинен розуміти, що виховання здійснюється передусім через власний приклад – приклад, який показують батьки, вчителі та інші громадяни.

Тобто, безпека дітей – це наша спільна справа. І ми сподіваємося, що через цей конкурс, через фото та відео, які надсилатиме молодь, зможемо краще достукатися до сердець інших дітей, – зазначив перший заступник міністерки освіти і науки Павло Хобзей.

Фінал конкурсу та визначення переможців відбудеться у листопаді. З найкращих фото зроблять виставку та використовуватимуть для соціальної реклами.

Також для переможців передбачені цінні призи.

Нагадаємо, старшокласників запрошують у кінолабораторію, щоб потім знятись у фільмі.

Фото: Pixabay


Обговорення