Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

25 Лютого 2024

Кожен голос важливий: ГО “Смарт освіта” запрошує вчителів долучитися до дослідження їхнього психоемоційного стану

ГО “Смарт освіта” проводить масштабне дослідження психоемоційного стану освітян та їхньої готовності до психосоціальної підтримки учнів та батьків.

Дослідження успішно стартувало серед шкільних психологів, а зараз ми відкриваємо реєстрацію для вчителів. 

Заповнити заявку можна за цим посиланням.  

Дослідження побудовано у форматі онлайн-опитування, що відбуватиметься у три хвилі. Воно не забере в учасників та учасниць багато часу. Щоб долучитися, потрібно буде приєднатися до спеціально створеного Телеграм-каналу, куди координатори будуть надсилати посилання на анкети.

Дослідження допоможе вивчити реальні потреби освітян, аби розробити та/або адаптувати найкращі міжнародні практики для підтримки ментального здоров’я всіх учасників освітнього процесу.

Найактивніші учасники й учасниці дослідження отримають змогу надалі брати участь у навчанні на безплатних онлайн- та офлайн-курсах (зокрема для підвищення кваліфікації) від ГО “Смарт освіта”.

Дослідження ГО “Смарт освіта” проводить у партнерстві з Міністерством освіти і науки України за підтримки Americares Foundation, Inc., за участі команди науковиць Житомирського державного університету імені Івана Франка та асоційованої професорки Іллінойського університету (США) докторки Тари Пауелл.

Читайте також: “ГО “Смарт освіта” презентує “Національний проєкт: пишемо есе”: що вже можуть використовувати вчителі”.

Титульне фото: Freepik


Обговорення