Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

16 Квітня 2021

Київських школярів запрошують узяти участь у конкурсі “Графічний код твого міста”

До Всесвітнього дня графічного дизайнера (27 квітня) Київський фаховий коледж прикладних наук організовує конкурс “Графічний код твого міста”.

Про це пишуть на сайті Департаменту освіти і науки КМДА.

Подати заявку на конкурс можна тут. Надсилати відеоролики та кінцеві графічні зображення своїх робіт треба на пошту: [email protected]. Усе треба зробити до 15 травня.

У конкурсі можуть брати участь учні 711 класів закладів загальної середньої освіти, художніх шкіл, ліцеїв, гімназій, студенти 12 курсів закладів фахової передвищої освіти Києва.

Конкурсні роботи треби виконувати у формі графічних проєктів із зображеннями стилізованих кодів міста Києва: скульптурних об’єктів, історичних подій та особистостей, особливостей природного розташування, рослин-символів. Кожен учасник може надати необмежену кількість робіт.

Вимоги до конкурсних робіт:

  • Спосіб виконання: “від руки” або (бажано) із застосуванням будь-яких графічних редакторів.
  • Готові графічні проєкти подавати у 2-х форматах:
    1. Графічне зображення у форматі PNG.
    2. Відеоролик (3060 секунд) у будь-якому зручному форматі: MOV, MPEG4, MP4, AVI, WMV.
  • Рекомендації щодо змісту відеоролика: має відображатися трансформація творчого джерела в кінцеве, графічне зображення (можна у формі слайдів, які змінюються), треба надати текстові або голосові пояснення, може бути музичний супровід.

Переможців оголосять до 30 травня. Найращі проєкти будуть використані як пропозиції для сувенірної продукції для туристичної галузі столиці.

Нагадаємо, для учнів проводять конкурс плакатів на тему “Здорова нація”. Також оголосили конкурс творчих робіт про спадщину України. Окрім того, для учнів проводять конкурс етноблогерів.

Фото: автор – KOBU Agency, Unsplash


Обговорення