Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

28 Жовтня 2020

МОН оголосило конкурс на посаду керівника Інституту модернізації змісту освіти

Міністерство освіти і науки оголосило конкурс на посаду директора Інституту модернізації змісту освіти.

Про це повідомили на сайті МОН.

Подаватися на конкурс можна впродовж двох місяців.

“У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають науковий ступінь доктора наук або доктора філософії, стаж роботи на посадах наукових працівників та (або) науково-педагогічних працівників не менш як 10 років”, – йдеться в повідомленні.

Про перелік документів та порядок подання дивіться тут.

Нагадаємо, зараз інститут в статусі виконувача обов’язки очолює Євген Баженков, який працював у МОН часів Табачника та ставиться до того з повагою як до професіонала, а також фігурував у розкраданні майна фонду соцстрахування.

Інститут модернізації змісту освіти підпорядкований МОН. Установа, зокрема, займається розробленням навчальних матеріалів та проведенням конкурсів підручників для шкіл. У 2018 році інститут провалив терміни друку підручників для першачків Нової української школи. Після цього тодішня очільниця МОН Лілія Гриневич почала реформу установи.

У липні 2019-го був створений Український інститут розвитку освіти, який має поступово забрати на себе функції неефективного ІМЗО – зокрема йдеться про конкурс шкільних підручників. У вересні МОН забрало в УІРО проведення першого етапу конкурсу підручників для 4-х класів НУШ. В установі заявили про тиск.

Читайте також “Замість ІМЗО. Як планують перезавантажити освітню установу”

Фото: автор – Daniilantiq, Depositphotos


Обговорення