Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

7 Червня 2022

МОН пропонує відновити очне навчання в усіх школах з 1 вересня

Заступник міністра освіти і науки Андрій Вітренко заявив, що з 1 вересня онлайн-навчання відновиться в усіх закладах освіти.

Про це він сказав під час телемарафону.

Усі діти – студенти, учні – мають піти до шкіл, університетів, коледжів, закладів професійно-технічної освіти”, – сказав Вітренко.

Відповідаючи на запитання про безпеку такого навчання, він пообіцяв, що в усіх школах будуть хоча б найпростіші укриття.

“Буде проведена масована робота щодо обладнання хоча б найпростіших укриттів, їх матеріально-технічного забезпечення. Там є відповідні вимоги до наявності води, аптечки. У нас є в Україні школи з бомбосховищами. Окремо, якщо поряд зі школою є бомбосховища, мають бути розроблені та затверджені ДСНС спеціалізовані шляхи евакуації. Така робота проводиться дуже активно”, – сказав заступник міністра.

Також він зазначив, що МОН планує провести зустрічі з представниками регіональних управлінь освіти та обговорити питання безпеки.

Говорячи про школи, що розташовані в місцях активних бойових дій, то заступник міністра сказав, що відновлення очного навчання там залежатиме від безпекової ситуації.

Нагадаємо, раніше Вітренко повідомляв, що 1 вересня очне навчання почнеться лише в тих школах, в яких є бомбосховища.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: автор – Valerii_Honcharuk, Depositphotos


Обговорення