Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

15 Листопада 2023

На Львівщині оштрафували матір учня, який стріляв у школі з іграшкового пістолета

Червоноградський міський суд Львівщини оштрафував на 850 гривень матір школяра, який стріляв з іграшкового пістолета в класі.

Про це повідомили на порталі “Zaxid.net”.

Згідно з даними правоохоронців, неповнолітній син жінки навчається в гімназії №10 у Червонограді. 9 листопада 2023 року вчителі закладу освіти повідомили поліцію про те, що хлопець стріляв пластиковими кульками з іграшкового пістолета в одному з кабінетів гімназії. Зрештою, на матір учня склали протокол про вчинення адміністративного правопорушення через неналежний догляд за дитиною.

На засідання суду мати не з’явилася, однак, написала заяву, де визнала власну провину. Суддя Червоноградського міського суду Львівщини Андрій Жураковський, дослідивши матеріали справи, визнав матір хлопця винною в неналежному виконанні батьківських обов’язків. Тепер, згідно з рішенням суду, жінка мусить заплатити 850 гривень штрафу та 537 гривень судового збору.

Раніше ми розповідали, що у Хмельницькій області суд оштрафував матір на 2 200 гривень, бо її син показував вчителю непристойні жести.

Титульне фото: shutterstock.com


Обговорення