Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

26 Березня 2018

Оприлюднили правильні відповіді пробного ЗНО з мови та літератури

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив правильні варіанти відповідей пробного зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури.

Файл з відповідями розмістили на сайті центру.

Учасники, які брали участь у пробному тестуванні, можуть перевірити правильність виконання завдань і вирахувати кількість набраних тестових балів. Максимальна кількість балів, яку можна отримати, виконавши всі завдання, – 104, із них 20 балів за написання власного висловлення і 84 – за виконання завдань закритої форми“, – йдеться у повідомленні.

Завантажити документ можна за цим посиланням.

Також абітурієнти можуть скористатись сервісом “Визначити результати пробного ЗНО“. В такому випадку інформація про кількість набраних балів з’явиться в особистому кабінеті 30 березня.

Нагадаємо, УЦОЯО запрошує громадські організації до участі в експертній комісії, яка визначатиме пороги балів “склав/не склав” для ЗНО.

Центр оприлюднив характеристики тестів зовнішнього незалежного оцінювання, які у 2018 році надрукують шрифтом Брайля. Для того, щоб скласти ЗНО з допомогою спеціальних можливостей, потрібно під час реєстрації на тестування подати медичний висновок.

Також центр оприлюднив зразки завдань ЗНО з іноземної мови.

Проект “Be Smart” запустив безкоштовні онлайн-курси для підготовки до ЗНО.

Читайте також відповіді Міністерства освіти і науки на поширені запитання щодо ЗНО.

Фото: автор  John Schnobrich, Unsplash


Обговорення