Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

10 Травня 2022

Освітян запрошують на вебінар-практикум про техніки роботи зі стресом

На сайті МОН анонсують, що 11 травня відбудеться вебінар-практикум для освітян “Техніки роботи зі стресом і тривогою для дорослих та дітей”.

Вебінар розпочнеться 11 травня о 17:00 і триватиме півтори години. Зареєструватися можна за посиланням. Зареєстровані учасники отримають на пошту інформацію та посилання на YouTube-трансляцію.

Вебінар складатиметься з двох частин – вправ для роботи зі стресом та тривогою для дорослих і дітей.

Експертки:

  • Юлія Скорих – психологиня, консультантка кризових гарячих ліній для дітей і дорослих, працювала з представниками екстремальних і помічних професій, досвід приватної практики понад 3 роки;
  • Русана Дика – психологиня-практик, ведуча психологічних клубів для дітей, підлітків і дорослих, тренерка та ведуча лекцій і вебінарів, консультантка гарячої лінії психологічної підтримки, досвід приватної практики понад 5 років.

Нагадаємо, що учителі можуть одержати безплатну психологічну підтримку від ЮНІСЕФ.

А ще в Україні запрацював чат-бот психологічної підтримки “Друг”.

Також МОН разом із психологами запустили Telegram-канал.

А Національна психологічна асоціація України пропонує допомогу всім, хто переживає паніку, тривогу та постійний стрес під час військових дій.

Нагадаємо, команда ГО “Смарт освіта” запрошує учнів на пізнавальні онлайн-зустрічі з учителями. Якщо ви бажаєте, щоби ваша дитина долучилася до таких зустрічей, долучайтесь до телеграм-каналу. В ньому регулярно з’являються анонси нових зустрічей. Зустрічі безплатні.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: МОН


Читайте також

Обговорення