Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

8 Березня 2022

Підтримай дитину. МОН разом із психологами запустили Telegram-канал

Педагоги та дитячі психологи за підтримки Міністерства освіти і науки створили Telegram-канал для батьків і освітян, які підтримують зв’язок зі своїми вихованцями.

Про це йдеться на сайті МОН.

На каналі “Підтримай дитину” ви зможете знайти прості рекомендації, ігри та розвивальні вправи, які можна виконувати у сховищі, вдома чи під час евакуації. Це, за словами організаторів, допоможе підтримати дітей і впоратися з тривогою в укритті.

Матеріали публікують щоденно. На каналі вже є аудіоказки, ігри, завдання для артикуляційної гімнастики та інші корисні матеріали.

Матеріали легко завантажити з нестабільним доступом до інтернету чи завантажити, коли інтернет стабільний, а використовувати, коли його немає.

Нагадаємо, ГО “Смарт освіта” і сайт “Нова українська школа” проводять пізнавальні онлайн-зустрічі для учнів. Для участі заповніть анкети для дітей або вчителів (інших дорослих, які хочуть чимось поділитися з дітьми).

Також дивіться:

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: МОН

Публікація підготовлено за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.


Обговорення