Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

10 Січня 2024

Освітянська премія “Ранкові зорі”: переможці отримають грошові винагороди

Педагогів, які працюють за підручниками видавництва “Ранок”, запрошують поділитися власним учительським досвідом і взяти участь у премії “Ранкові зорі”. Переможець, фіналісти та півфіналісти конкурсу отримають призи в розмірі від 5 до 25 тисяч гривень.

Про це повідомили на сайті премії.

Подати заявки для участі в конкурсі педагоги можуть до 9 лютого 2024 року за посиланням.

Як зазначають організатори, премія покликана підтримати вчителів України, які “попри війну рухаються вперед, навчають і навчаються”.

Загалом педагоги можуть взяти участь у 5 номінаціях:

  • “Зірковий вчитель” – переможець премії, який отримає приз у розмірі 25 000 гривень;
  • “Незламний учитель” – педагог, який безпосередньо зіткнувся з наслідками війни (переможець отримає 10 000 гривень);
  • “Учитель-наставник” – педагог, який вчить не лише дітей, а й колег, створює та проводить курси, тренінги, вебінари (переможець отримає 10 000 гривень);
  • “Інноваційний учитель” – педагог, який розробляє нові способи та методи навчання учнів (переможець отримає 10 000 гривень);
  • “Результативний учитель” – педагог, чиї учні стали переможцями конкурсів та олімпіад (переможець отримає 10 000 гривень).

Крім того, організатори премії також нагородять кожного з п’яти півфіналістів. Для них грошова нагорода складатиме 5 тисяч гривень.

Оголошення 10 півфіналістів відбудеться 19 лютого 2024 року, а імена переможців премії стануть відомі 1 березня 2024 року.

Раніше ми розповідали, що Японія профінансує друк підручників і закупівлю гаджетів для українських школярів

Титульне фото: “Гал-інфо”


Обговорення